11 Δεκεμβρίου 2010

Τα πρόσωπα

http://flic.kr/p/4WHXzW
Στο παρόν άρθρο θέλω να κάνω μια εισαγωγή στην ομάδα που δουλεύει το PandaLife.

Εγώ είμαι ο Δημήτρης, προγραμματιστής στο επάγγελμα και βασικός υπεύθυνος για αυτό το blog. Σχετικά πρόσφατα έγινα πατέρας, μια εμπειρία που μεταξύ άλλων ανατροφοδότησε την ανάγκη μου να δοκιμάσω και επαγγελματικά κάτι διαφορετικό.

Ο Χάρης, επίσης προγραμματιστής, δούλευε τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Γνωριστήκαμε το 1996 σε ένα "πάρτυ κομπιουτεράδων" με όνομα "Gardening" στην Πάτρα. Αργότερα χαθήκαμε λόγω σπουδών και δουλειών αν και υπήρχε τα τελευταία χρόνια μία επαφή μέσω email. Όταν ο Χάρης επέστρεψε αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και κάπως έτσι προέκυψε η Sidebar.

Η εταιρία είναι μικρή και δεν απασχολεί προσωπικό εκτός από εμάς τους δύο. Όμως για το PandaLife ξέραμε ότι θα χρειαστούμε επιπλέον βοήθεια. Έτσι μετά το σχετικό ψάξιμο βρήκαμε μια ομάδα με όλα τα προσόντα να μας βοηθήσει: τον Nathan, προγραμματιστή με ειδίκευση σε τεχνολογίες Flash και γνώσεις προγραμματισμού παιχνιδιών και την Χριστίνα, εικονογράφο (illustrator) που ανέλαβε όλα τα γραφικά. Σε μελλοντικό άρθρο θα γράψω για τη δυσκολία και το άγχος να επιλέξεις συνεργάτες με τους οποίους δεν έχεις ξαναδουλέψει.

Αυτοί είμαστε που δουλεύουμε για το PandaLife. Λίγοι, καλοί κι ευέλικτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου