26 Νοεμβρίου 2012

Αποστολές για το παντάκι σου!

Η ζωή στο Pandalife δεν είναι μόνο παιχνίδι! Το παντάκι σου έχει να φέρει εις πέρας και διάφορες αποστολές (quests). Τις αποστολές αυτές θα σου αναθέσουν τα πάντα του Pandalife που θα συναντήσεις στις εξερευνήσεις σου, όπως το Σοφό Πάντα Πόι-Πόι που σε περιμένει στην Κεντρική Πλατεία και η Κιάνα η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού ρούχων.


Η Κιάνα για παράδειγμα έχει χάσει την κλωστή της και θέλει τη βοήθειά σου για να τη βρει. Ψάξε παντού στο χάρτη για να τη βοηθήσεις κι εκείνη θα σε ανταμείψει.

Πιστεύεις ότι έψαξες παντού και η κλωστή της Κιάνα είναι άφαντη; Μήπως να της κάνεις μια επίσκεψη ακόμα; Ίσως να μπορεί να σου δώσει κάποιο επιπλέον στοιχείο. Όταν βρεις την κλωστή, θα μπει στο σακίδιό σου μαζί με τα άλλα πραγματάκια σου. Επέστρεψε την κλωστή στην Κιάνα για να πάρεις την ανταμοιβή.

Πολλά ακόμα quests σε περιμένουν στην περιπλάνησή σου στο Pandalife. Κι αν τα τελειώσεις όλα, μη στεναχωρηθείς. Καινούρια quests θα προστίθενται για να ζήσεις κι άλλες περιπέτειες με το παντάκι σου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου