1 Νοεμβρίου 2012

Ντύσε το παντάκι σου με τα πιο ωραία ρούχα!

Η ζωή στο Pandalife θα ήταν πολύ βαρετή αν το παντάκι σου έπρεπε να φοράει συνεχώς τα ίδια ρούχα! Για αυτό υπάρχει το Μαγαζί Ρούχων.

Άνοιξε το χάρτη σου και στα αριστερά θα δεις ένα ροζ σπιτάκι με πράσινη σκεπή. Αυτό είναι το Μαγαζί Ρούχων. Εκεί θα βρεις την Κιάνα, την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, που θα σου πει ένα "γεια". Πάτα πάνω στα πλακάκια στην είσοδο για να μπεις και να ψωνίσεις!

Στην οθόνη σου θα εμφανιστούν τα εμπορεύματα της Κιάνα και τα σακίδια που έχει το παντάκι σου για να βάζει μέσα τα πραγματάκια του. Πατώντας τα κουμπάκια αριστερά στην οθόνη μπορείς να δεις τα ρούχα κάθε κατηγορίας: καπέλα, μπλουζάκια, κασκόλ, περιβραχιόνια. Πατώντας πάνω σε κάθε ρούχο το βλέπεις φορεμένο στο παντάκι σου, ενώ από κάτω εμφανίζεται η τιμή του. Αν θέλεις να το αγοράσεις πάτησε το κουμπί "Αγόρασε" και θα μπει στο σακίδιό σου.
Αν τώρα αγοράσεις κάτι και μετά το μετανιώσεις, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται το πάντα σου. Πατώντας πάνω στο αντικείμενο που δεν θέλεις πια, θα εμφανιστεί το κουμπάκι "Πούλησε" για να το πουλήσεις.

Για να ανοίξεις το σακίδιό σου και να βρεις τα ρούχα σου πάτησε το εικονάκι με την παλέτα στη μπάρα κάτω-κάτω στην οθόνη σου. Όταν περνάς από πάνω το ποντίκι σου γράφει εκεί "Χαρακτήρας".

Τι περιμένεις; Γρήγορα στο Μαγαζί Ρούχων! Η Κιάνα φέρνει συνέχεια καινούρια συναρπαστικά πράγματα για να ντύσεις το παντάκι σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου