15 Μαρτίου 2011

Τρόποι συνομιλίας και ασφάλεια

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που μας απασχόλησε κατά τη δημιουργία του PandaLife είναι αυτό της προστασίας των παιδιών. Θέλαμε να παρέχουμε στο γονιό μία εξασφάλιση ότι μπορεί να αφήσει το παιδί του στο PandaLife.gr χωρίς να έχει άγχος.

Γι αυτό δίνουμε τη δυνατότητα στο γονιό, με χρήση του δικού του λογαριασμού, να ελέγξει τους λογαριασμούς των παιδιών του και να επιλέξει έναν από τους παρακάτω τρόπους λειτουργίας:

  • Συνομιλία με προκαθορισμένες φράσεις: με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μιλάνε χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες φράσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να γράψουν ή να διαβάσουν κάτι προσβλητικό.  • Ελεύθερη συνομιλία: τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν από τις προκαθορισμένες φράσεις, αλλά επιπρόσθετα μπορούν να γράψουν ότι θέλουν. Τα μηνύματα φιλτράρονται αυτόματα ώστε να μην επιτρέπονται κακές λέξεις. Παρόλα αυτά μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις να περάσουν μηνύματα που κάποιοι θα θεωρούσαν προσβλητικά. Γι αυτό παρακολουθούμε συνεχώς τις συνομιλίες και προβαίνουμε σε κατάλληλες συστάσεις και προειδοποιήσεις.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου